Πληροφορίες άρθρου

POSTED: 09/16/18 10:10 AM
ARCHIVED AS: 2018, Γράμμα από τη Σύνταξη, Εμβόλιμο τεύχος 2018

COMMENTS FEED: RSS 2.0

DOI:

Αγαπητοί συνάδερφοι,

Στα δύο εμβόλιμα τεύχη του Ελληνικού Περιοδικού Περιεγχειρητικής Ιατρικής που παρουσιάζονται τον Σεπτέμβριο του 2018 έχουμε την τιμή να δημοσιεύσουμε τις περιλήψεις των Διαλέξεων, των Στρογγυλών Τραπεζιών, της Νοσηλευτικής Διημερίδας καθώς και του Βήματος των Νέων Ιατρών Συμποσίων (εμβόλιμο τεύχος Α) καθώς και των Επιστημονικών Εργασιών (εμβόλιμο τεύχος Β) του 15ου Συνεδρίου Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη 20-23 Σεπτεμβρίου 2018.

Να τονιστεί ότι τα παρουσιαζόμενα κείμενα-περιλήψεις των ομιλιών εκφράζουν τις απόψεις των Συγγραφέων-Ομιλητών και όχι απαραίτητα αυτές της Συντακτικής Επιτροπής του Ελληνικού Περιοδικού Περιεγχειρητικής Ιατρικής. Επιπλέον, οι περιλήψεις των Επιστημονικών Εργασιών αξιολογήθηκαν και ταξινομήθηκαν από την Επιστημονική Επιτροπής του Συνεδρίου. Στο εμβόλιμο τεύχος Β παρατίθενται τα κριτήρια αξιολόγησης και οι προϋποθέσεις για την αποδοχή των περιλήψεων προκειμένου να παρουσιαστούν στα πλαίσια του 15ου Συνεδρίου Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθιές ευχαριστίες μας στη Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του 15ου Συνεδρίου Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής Βορείου Ελλάδος, για την υποστήριξη τους.

 

Οι Διευθυντές Σύνταξης

Μουλούδη Ελένη
Παπαγιαννοπούλου Πηνελόπη

Γλώσσα
Αναβάθμιση του Impact Factor

Ιστορικό
ATOM Feed
RSS Feed
RDF Feed
Άδεια Creative Commons